Regio Noordoost wordt gerund door Jeroen Nijmeijer en Herman Fuhler. Samen hebben zijn ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche en hoofdzakelijk in de bouwtak. Bij ons ben je dus in veilige handen! Na lange tijd in loondienst gewerkt te hebben bij verschillende bureaus hebben Jeroen en Herman in 2018 besloten om zelf te starten met een uitzendbureau in Klazienaveen met een visie die bij hen past, Regio Noordoost! Regio Noordoost staat voor een uitzendbureau dat alle facetten van de bouw kent en beheerst als geen ander. 

Met het netwerk en de ervaring van jaren in de bouwwereld weten Jeroen en Herman altijd de juiste werknemer óf werkgever te vinden. Persoonlijk contact en korte lijnen met de opdrachtgevers geven bij Regio Noordoost de doorslag! Dus of je nu timmerman, metselaar, loodgieter, electricien of andere bouwspecialist bent, of aannemer of eigenaar van een bouwbedrijf, Jeroen en Herman kunnen altijd helpen.

Wil jij graag aan de slag of ben jij op zoek naar jouw droombaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! of schrijf je in!

Regio personeelsdiensten Jeroen
Regio personeelsdiensten Herman

Jeroen Nijmeijer

06 – 454 65 710

Herman Fuhler

06 – 335 65 753

Om de dagelijkse gang van zaken van Regio Noordoost in goede banen te leiden zit Ellen op kantoor In Klazienaveen. Ellen ondersteunt Jeroen en Herman met alle administratieve zaken zodat de focus ligt bij jou als werkzoekende of werkgever. 

Beide heren zijn regelmatig onderweg naar klanten voor afspraken of om even bij te praten op de werken, Ellen pakt dan op kantoor alles op wat nodig is om de heren te ondersteunen in hun werk. Dit maakt Regio Noordoost tot een succesvol en persoonlijk uitzendbureau dat altijd klaar staat voor jou.

Regio personeelsdiensten Ellen