Regio Personeelsdiensten wordt gerund door Jeroen Nijmeijer en Herman Fuhler. Samen hebben zijn ruim 30 jaar ervaring in de uitzendbranche. Bij ons ben je dus in veilige handen! Na lange tijd in loondienst gewerkt te hebben bij verschillende bureaus hebben Jeroen en Herman in 2018 besloten om zelf te starten met een uitzendbureau met een visie die bij hen past, Regio Personeelsdiensten!

 

Met het netwerk en de ervaring van de jaren in de uitzendbranche weten Jeroen en Herman altijd de juiste werknemer óf werkgever te vinden. Persoonlijk contact en korte lijnen met de opdrachtgevers geven bij Regio Personeelsdiensten de doorslag!

Wil jij graag weer aan de slag of ben jij op zoek naar jouw droombaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! of schrijf je in!

Regio personeelsdiensten Jeroen
Regio personeelsdiensten Herman

Jeroen Nijmeijer

06 – 454 65 710

Herman Fuhler

06 – 335 65 753

Om de dagelijkse gang van zaken van Regio Personeelsdiensten in goede banen te leiden zit Ellen op kantoor. Ellen ondersteunt Jeroen en Herman met alle administratieve zaken die nodig zijn.

Beide heren zijn regelmatig onderweg naar klanten voor afspraken of om even bij te praten op de werken, Ellen pakt dan op kantoor alles op wat nodig is om de heren te ondersteunen in hun werk.

Regio personeelsdiensten Ellen